Happy homes ervaring

mijn.happy.home creëert ultiem woongeluk voor Lucas en Roos

De verschillen qua woonsmaak tussen Lucas en Roos kunnen niet groter. Hij houdt van donker, zij van licht. Het team van mijn.happy.home is er in geslaagd deze twee woonsmaken samen te brengen in een modern, sfeervol (t)huis.

Donker en praktisch versus Scandinavisch

Lucas en Roos wonen nu nog in een appartement in de stad maar verhuizen binnenkort naar een tussenwoning in een nieuwbouwwijk buiten de stad. Lucas: “De inrichting van ons huidige appartement is een mix van verschillende stijlen. Toen we werden ingeloot voor ons nieuwbouwhuis wisten we meteen dat we dit niet willen voor het nieuwe huis.

We hebben een aantal woonwinkels bezocht, maar kwamen maar niet tot een compromis. Ik houd van donkere kleuren, cognac leder en veel hout. En de inrichting moet vooral heel praktisch zijn.

“Mijn woonprobleem is dat ik van heel veel stijlen houd, behalve de woonsmaak van Lucas dan.” zegt Roos met een knipoog. “Ik hou van de Scandinavische stijl, maar ook van bohemian en hotel chique. Een uitdaging voor een interieurstylist!”

Ontzorging van A tot Z

“We hebben voor het ‘Excellent’ pakket van mijn.happy.home gekozen omdat we graag van A tot Z ontzorgd willen worden. Bovendien is het natuurlijk waanzinnig om 3D-visualisaties van je nieuwbouwwoning te zien, want dan komt het huis pas echt tot leven. Naast de visualisaties is het ook heel handig om een sfeer-lichtplan te krijgen, dit vinden we zelf erg moeilijk te bepalen.” aldus Roos.

Aan de slag

Lucas: “Nadat we in HoomCTRL hadden aangevinkt dat we aan de slag wilden met mijn.happy.home begon pas het échte werk. Dagenlang hebben we doorgebracht op Pinterest en gepraat over wat we wilden voor ons nieuwe huis. We mochten slechts acht afbeeldingen selecteren voor ons moodboard. Hierdoor werden we gedwongen goed na te denken over welke richting we op wilden.” Roos vult aan: “Ieder hebben we vier afbeeldingen toegevoegd en onze wensen op papier gezet. We vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat de eettafel en stoelen geschikt zijn voor eindeloos tafelen met onze familie en vrienden. Ook moeten de katten een eigen plek krijgen en willen heel graag een hangende haard.”

Briljante uitwerking

Na een aantal keer videobellen en mailen was het eindelijk zo ver: op vrijdagmiddag presenteerde het mijn.happy.home team het interieuradvies. Roos: “Het team heeft op een briljante manier onze twee uiteenlopende smaken samengebracht tot één geheel in het 3D-moodboard. Ook hebben ze goed rekening gehouden met onze wensen.

De hangende haard is meegenomen in het advies, de katten hebben hun eigen plek en – niet geheel onbelangrijk – de eethoek nodigt uit om uren te tafelen. Het is heel gaaf om ons nieuwbouwhuis op deze manier in ‘het echt’ te zien. Ik vind het zó mooi dat ik zelfs een traantje heb weggepinkt!”. Lucas: “Ook ik kan mij helemaal vinden in het interieuradvies van mijn.happy.home. We besloten direct dat dit plan uitgevoerd mag worden zodra we de sleutel krijgen. Het team heeft onze wensen perfect weten te vertalen in een modern, sfeervol (t)huis dat helemaal bij ons past.”

mijn happyhome impressie

Meer informatie over mijn.happy.home

Cras vehicula, erat vel congue ultricies, eros sapien convallis lacus, et commodo arcu neque quis massa. In feugiat id ante vel bibendum. Fusce sit amet gravida felis.