FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over HOOMCTRL. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat gebeurd er met het portaal als een koper gaat verhuizen?

Het portaal blijft bestaan. Het is aan de koper die gaat verhuizen de taak om de beheerder van het portaal te informeren over de verhuizing en de gegevens van de nieuwe bewoner door te geven. De beheerder kan er dan voor zorgen dat het portaal wordt overgedragen aan de nieuwe bewoner en deze vervolgens toegang heeft tot alle documenten die bij de woning horen.

Wat gebeurd er met alle data als een project is afgerond?

In principe wordt een project nooit afgerond. Nadat het huis is opgeleverd gaat het over naar nazorg en kan de koper altijd nog meldingen invoeren en de status volgen.

Daarnaast heeft de aannemer de mogelijkheid om na enige tijd de kopers te informeren over aanbiedingen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel of het doen van onderhoud aan de woning.

HOOMCTRL is een SAAS oplossing. Welke invloed heeft dat binnen ons bedrijf?

HOOMCTRL is een SAAS-oplossing en wordt aangeboden als een cloud service. Dat betekent dat wij zorgen voor de installatie, de updates, compatibiliteit en het technisch beheer. Er is dus altijd maar één versie, waardoor u altijd de meest recente software heeft. HOOMCTRL werkt in de cloud van Microsoft Azure.

Ik wil graag een demo. Hoe kan ik deze aanvragen?

Wij vinden het super tof om bij jou een demo te komen geven. Je kan een demo aanvragen via het contactformulier, door ons te bellen of als je klant bent van 4PS kan je dit aanvragen via de accountmanager.

Hoe worden wij geïnformeerd over ontwikkelingen in HOOMCTRL?

Voor elke nieuwe update maken wij release notes en werken wij de handleiding en instructievideo’s bij. Dit alles delen wij via het Product Informatie Platform van 4PSYouTube en mailings.

Wij willen graag een koppeling met een extra applicatie. Is dat mogelijk en hoe kan dat worden gerealiseerd?

Dat is zeker mogelijk. Wij hebben al koppelingen met natuurlijk 4PS Construct maar ook met Svedex, Vios, Velus, Reinaerdt, Nieuwbouw Nederland, Woonmodule, Ondertekenen.nl, Validsign, enz. Deze koppelingen zijn tot stand gekomen via een application programming interface (API) en dit is in overleg met ons ook te realiseren met andere applicaties.

Kan onze huisstijl worden doorgevoerd in het portaal?

Jazeker. Tijdens het opzetten van het portaal richten wij het portaal in volgens de juiste huisstijl kleuren en aangeleverde afbeeldingen. Zo blijft het portaal herkenbaar voor jouw klanten.

Wij hebben gebruiken geen 4PS Construct, en nu?

Geen probleem! Met onze webservices en databasekennis kunnen wij op eenvoudige wijze de informatie vanuit jouw centrale administratie overnemen in HOOMCTRL.

Kan ik HOOMCTRL gebruiken op een mobiel of tablet?

HOOMCTRL is responsive. Dit betekend dat het portaal automatisch schaalt op basis van het device waarmee wordt inlogt. Het installeren van apps is overbodig. Om het portaal te gebruiken hoeft er enkel een URL in de internetbrowser op het device te worden ingevoerd. That’s it.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.