HOOMCTRL voor

Aannemers

Met HOOMCTRL heb je als aannemer alle informatie over de aan jou toegewezen projecten realtime beschikbaar. Op overzichtelijke dashboards zie je binnen een project welke wijzigingen er zijn doorgevoerd en/of welke bouwnummers al lijsten hebben geaccordeerd. Met de koper kun je eenvoudig schakelen via het persoonlijke dossier, inclusief chatfunctie. Zo houd je alle werkzaamheden overzichtelijk en actueel bij elkaar. En kun je hier de werkzaamheden op afstemmen.

Meer- en minderwerk

Bij de koop van een woning speelt meer- en minderwerk een belangrijke rol. Hiervoor is HOOMCTRL uitermate geschikt. Alles komt in één portaal samen. Dit is dé plek waar kopers inloggen op het unieke webportaal en hun keuzes maken, de agenda inzien en toegang hebben tot hun persoonlijke digitale dossier. Daarnaast kunnen ze hier de bouw op de voet volgen via de fotogalerij en de nieuwsberichten. Ook is er aandacht voor de FAQ en de begrippenlijst. Als kopersbegeleider kun je dit allemaal voor kopers faciliteren en wordt het portaal in jouw eigen huisstijl ingericht. Zo blijf je zichtbaar en herkenbaar voor jouw kopers!

Service- en nazorg

Een nieuwbouwwoning opleveren zonder nazorg? Dit komt eigenlijk niet voor. Er zijn eigenlijk altijd wel wat opleverpunten die nog aandacht vragen. Of het nou gaat om slecht kitwerk, beschadigde beglazing, niet goed werkend hang- en sluitwerk, lelijk schilderwerk of niet vlak tegelwerk. Met HOOMCTRL kunnen deze punten al heel vroeg in het bouwproces gemeld worden. Dit kan zowel door de uitvoerder, koper, externe specialist of onderaannemer gedaan worden. In het overzicht zijn vervolgens alle meldingen zichtbaar. De uitvoerder kan op basis van dit overzicht meldingen eenvoudig inplannen bij de juiste medewerker/onderaannemer.

Onderaannemersportaal

Heeft de koper een definitieve keuze gemaakt? Dan zijn die vanaf dat moment beschikbaar voor de onderaannemer. Zij kunnen on site aan de slag en middels een digitale omgeving op basis van het bouwnummeroverzicht de werkzaamheden bespreken en inplannen. Op het persoonlijk portaal van de onderaannemer is het overzicht van de projecten te vinden waar hij verantwoordelijk voor is. Bij de bijbehorende bouwnummers is alle relevante informatie te vinden en te downloaden. Denk aan meterkastlijsten en andere documentatie. Ook is het mogelijk om hier documenten te uploaden en bij te houden of het werk gedaan is.

Meer weten?

We maken graag een afspraak met je om je te laten zien hoe je HOOMCTRL kunt inzetten voor jouw projecten.