HOOMCTRL voor…

Ontwikkelaars

Als projectontwikkelaar werk je vaak aan meer dan één nieuwbouwproject tegelijkertijd. Met HOOMCTRL kunnen al deze projecten eenvoudig vanuit één portaal gecoördineerd en gecommuniceerd worden. De digitale communicatiestroom tijdens het verkoopproces is automatisch te sturen. Met één druk op de knop staat de informatie online. Altijd actueel en bijgewerkt. Van basisinformatie tot prijs. Binnen het systeem komen leads altijd op dezelfde manier binnen en worden op dezelfde manier afgehandeld. Zo komt er geen ruis op de lijn en is altijd duidelijk wie, wat, waar en hoe. Je kunt eenvoudig meekijken in het verkoopproces en zonodig inspelen op de werkelijkheid. Omdat er binnen het systeem ontzettend veel informatie beschikbaar is, kun je ook de trends en ontwikkelingen bijhouden en eventueel toetsen aan de markt.

Actuele verkoopstanden

Je wilt natuurlijk teleurstelling en misstanden voorkomen. Daarom is de actuele verkoopstand op jouw projectwebsite van levensbelang. Deze module zorgt ervoor dat ALLE wijzigingen automatisch worden doorgevoerd op de projectwebsite, daarmee is de status altijd actueel.

Projectwebsite

Met HOOMCTRL is het mogelijk om een responsive projectwebsite te ontwikkelen voor (potentiële)kopers. Op de projectwebsite presenteer je het project, de kavels, woningtypes, prijslijsten, beschikbaarheid, foto’s en video, downloads en alle andere informatie die je graag online wilt delen met kopers. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website inschrijven en hun woonwensen en huidige situatie kenbaar maken of extra informatie aanvragen.

Meer weten?

We laten je graag zien hoe je HOOMCTRL kunt inzetten voor jouw projecten.