Over HOOMCTRL

HOOMCTRL biedt een unieke totaaloplossing voor het gehele proces omtrent online kopersbegeleiding.

HOOMCTRL biedt voor elke uitdaging een passende oplossing. Vanuit het uitgebreide basispakket is het mogelijk om eenvoudig functionaliteit toe te voegen via de aanvullende modules. Zo haal je het maximale uit jouw projecten, ben je in staat effectief en foutloos projecten te bewaken en heb je alle communicatie met zowel kopers als (onder)aannemers altijd bij de hand.

Zij gingen u voor

Aanvullende modules en mogelijkheden

Maar HOOMCTRL biedt nog zo veel meer mogelijkheden. Optimaliseer je online kopersbegeleiding door gebruik te maken van de onderstaande modules en mogelijkheden:

 • 4Ps koppeling naar HOOMCTRL
 • Projecten
 • Presentatie
 • Verkoop
 • Nazorg
 • Interne koppelingen:
  • Koppeling Documenten 4PS
 • Externe koppelingen:
  • Digitaal ondertekenen
  • Nieuwbouw Nederland
  • Woonmodule configurator
  • SMART2IT configurator
  • Svedex
  • Vios trappen
  • Developer API
  • VAlidsign
  • Velux

4PS Construct

Maak je gebruik van 4PS Construct? Dan hoef je maar een vinkje te zetten om een project in HOOMCTRL te tonen. Per project kun je aangeven of deze wel of niet gesynchroniseerd moet worden. Dit is altijd tweerichtingsverkeer. De projecten met woningmodellen, bouwnummers, de bijbehorende opties, afbeeldingen en documenten worden getoond in HOOMCTRL. Deze informatie wordt onder meer gebruikt op de projectwebsite, voor de keuze van meer- en minderwerk door de koper en tijdens de service- en nazorgfase. Alle informatie wordt vervolgens teruggegeven aan 4PS Construct waarin de verdere workflow voor de bouw en afhandeling plaatsvindt. De praktijk heeft inmiddels uitgewezen dat bij gebruikers van 4PS Construct de kans op fouten bij zowel meer- en minderwerk als bij service en nazorg naar nul reduceert. Daarnaast is er een aantoonbare kwaliteitsverbetering gerealiseerd en tijdwinst behaald.

Geen 4PS Construct gebruiker? Geen probleem! Met onze webservices en databasekennis kunnen wij op eenvoudige wijze de informatie vanuit jouw centrale administratie overnemen in HOOMCTRL.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat gebeurd er met het portaal als een koper gaat verhuizen?

Het portaal blijft bestaan. Het is aan de koper die gaat verhuizen de taak om de beheerder van het portaal te informeren over de verhuizing en de gegevens van de nieuwe bewoner door te geven. De beheerder kan er dan voor zorgen dat het portaal wordt overgedragen aan de nieuwe bewoner en deze vervolgens toegang heeft tot alle documenten die bij de woning horen.

Wat gebeurd er met alle data als een project is afgerond?

In principe wordt een project nooit afgerond. Nadat het huis is opgeleverd gaat het over naar nazorg en kan de koper altijd nog meldingen invoeren en de status volgen.

Daarnaast heeft de aannemer de mogelijkheid om na enige tijd de kopers te informeren over aanbiedingen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel of het doen van onderhoud aan de woning.

HOOMCTRL is een SAAS oplossing. Welke invloed heeft dat binnen ons bedrijf?

HOOMCTRL is een SAAS-oplossing en wordt aangeboden als een cloud service. Dat betekent dat wij zorgen voor de installatie, de updates, compatibiliteit en het technisch beheer. Er is dus altijd maar één versie, waardoor u altijd de meest recente software heeft. HOOMCTRL werkt in de cloud van Microsoft Azure.

Ik wil graag een demo. Hoe kan ik deze aanvragen?

Wij vinden het super tof om bij jou een demo te komen geven. Je kan een demo aanvragen via het contactformulier, door ons te bellen of als je klant bent van 4PS kan je dit aanvragen via de accountmanager.

Hoe worden wij geïnformeerd over ontwikkelingen in HOOMCTRL?

Voor elke nieuwe update maken wij release notes en werken wij de handleiding en instructievideo’s bij. Dit alles delen wij via het Product Informatie Platform van 4PSYouTube en mailings.

Wij willen graag een koppeling met een extra applicatie. Is dat mogelijk en hoe kan dat worden gerealiseerd?

Dat is zeker mogelijk. Wij hebben al koppelingen met natuurlijk 4PS Construct maar ook met Svedex, Vios, Velus, Reinaerdt, Nieuwbouw Nederland, Woonmodule, Ondertekenen.nl, Validsign, enz. Deze koppelingen zijn tot stand gekomen via een application programming interface (API) en dit is in overleg met ons ook te realiseren met andere applicaties.

Kan onze huisstijl worden doorgevoerd in het portaal?

Jazeker. Tijdens het opzetten van het portaal richten wij het portaal in volgens de juiste huisstijl kleuren en aangeleverde afbeeldingen. Zo blijft het portaal herkenbaar voor jouw klanten.

Wij hebben gebruiken geen 4PS Construct, en nu?

Geen probleem! Met onze webservices en databasekennis kunnen wij op eenvoudige wijze de informatie vanuit jouw centrale administratie overnemen in HOOMCTRL.

Kan ik HOOMCTRL gebruiken op een mobiel of tablet?

HOOMCTRL is responsive. Dit betekend dat het portaal automatisch schaalt op basis van het device waarmee wordt inlogt. Het installeren van apps is overbodig. Om het portaal te gebruiken hoeft er enkel een URL in de internetbrowser op het device te worden ingevoerd. That’s it.

Kennismaken met HOOMCTRL?

We maken graag een afspraak met je om te vertellen hoe je HOOMCTRL kunt inzetten voor jouw projecten.