Realisatie

Alle informatie centraal beschikbaar

HOOMCTRL is dé plek waar kopers inloggen op het unieke webportaal en hun keuzes maken. Hier hebben ze toegang tot hun persoonlijke digitale dossier. Daarnaast kunnen ze hier de bouw op de voet volgen via de fotogalerij en de nieuwsberichten. Naast de lijsten en het meer-minderwerk is er ook aandacht voor de FAQ en de begrippenlijst. Als kopersbegeleider kun je dit allemaal voor kopers faciliteren en wordt het portaal in jouw eigen huisstijl ingericht. Zo blijf je zichtbaar en herkenbaar voor jouw kopers!

 • Digitaal dossier
  Alle informatie omtrent een bouwnummer is terug te vinden op één vaste plek. Zowel alle communicatie met de koper als ook alle informatie en formulieren van het bouwkavel zelf.
 • Lijsten
  De koper heeft aangegeven welke meer- en minderwerkzaamheden hij wenst te laten uitvoeren. Na akkoord worden de werkzaamheden toegevoegd aan de meterkastlijst en de opdrachtbevestiging. Zo is precies te zien wat er aan de woning nog gedaan moet worden.
 • Meer- en minderwerk
  Een belangrijk thema bij de koop van een woning is het meer- en minderwerk. Van het uitzoeken van de tegels in de badkamer tot het toevoegen van een dakkapel. Alle opties zijn overzichtelijk terug te vinden binnen het systeem en afspraken met de showroom worden snel gemaakt.
 • Gepersonaliseerde sluitingsdata
  Elk nieuwbouwproject heeft een bouwvolgorde. Op basis hiervan kan eenvoudig worden ingesteld welke kopers welke opties moeten kiezen. Hierdoor is planning en afstemming van de werkzaamheden kinderspel geworden.
Realisatie

Eenvoudig en persoonlijk contact met de koper

Bij de koop van een woning speelt meer- en minder- werk een belangrijke rol. Hiervoor is HOOMCTRL uitermate geschikt. Alles komt in één portaal samen. Dit is dé plek waar kopers inloggen op het unieke webportaal en hun keuzes maken, de agenda inzien en toegang hebben tot hun persoonlijke digitale dossier.

 • Agenda
  Als kopersbegeleider kun je eenvoudig in de agenda aangeven wanneer je beschikbaar bent voor een specifiek project en dus bereikbaar bent voor de kopers. Kopers kunnen zelf de afspraak inplannen. Zo word je niet constant gestoord, terwijl je eigenlijk druk bent met andere zaken.
 • Afsprakenplanner
  Met de afsprakenplanner kunnen kopers direct in de agenda een afspraak plannen met een projectrelatie. Denk hierbij aan de kopersbegeleider of de keukenshowroom. Eenvoudig online in te boeken en altijd actueel.
 • Chatfunctie
  Bepaal zelf wanneer en waar je communiceert met de koper. Je hebt nu zelfs de mogelijkheid om documenten en screenshots toe te voegen.

Stroomlijn jouw volgende bouwproject

Meer weten over hoe je HOOMCTRL kunt inzetten voor jouw projecten?