HOOMCTRL voor

Makelaars

Met HOOMCTRL heb je als makelaar een geweldige tool in handen. Je bespaart tijd en geld doordat zowel de aankoopbegeleiding als de realisatie volledig digitaal te doen is. Alle communicatie, documentatie en informatie op één plek. En met één druk op de knop is alle informatie binnen verschillende systemen aangepast. Altijd realtime. Dus geen teleurstelling of verwarring meer bij kopers. Zo kun je onbezorgd kopers begeleiden naar hun droomhuis.

Eenvoudig beheer van leads

HOOMCTRL heeft een geweldige en uitgebreide module ontwikkeld om de leads vanuit jouw projectwebsite eenvoudig te beheren. Als makelaar bepaal je met één druk op de knop in de overzichtelijke verkoopstand wie een optie op een woning krijgt. Zelfs de koopaanneemovereenkomst kan binnen het systeem opgemaakt en opgeslagen worden. De informatie kan eenvoudig worden gedeeld met 4PS Construct, het uitgebreide ERP pakket voor de bouw, als hier gebruik van wordt gemaakt.

Keuze direct zichtbaar

Als een geïnteresseerde een optie (of opties) kiest in de woningconfigurator, is dit zichtbaar in de verkoopmodule. Ook dan is het voor de makelaar een kwestie van één druk op de knop om hiermee verder te gaan en uiteindelijk de koopaanneemovereenkomst op te stellen. Uiteraard geldt hier ook dat deze eenvoudig gedeeld kan worden met realisatie en 4PS Construct. Een bijkomend voordeel is dat de uitwisseling continu plaatsvindt, hierdoor is er geen kans op fouten.

Actuele verkoopstanden

Je wilt natuurlijk teleurstelling en misstanden voorkomen. Daarom is de actuele verkoopstand op jouw projectwebsite van levensbelang. Deze module zorgt ervoor dat ALLE wijzigingen automatisch worden doorgevoerd op de projectwebsite, daarmee is de status altijd actueel.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis demo.