We live in a digital world

Een absolute must voor jouw prachtige nieuwbouwproject is dan ook een projectwebsite. En nog beter is het, als je met de oplossingen van HOOMCTRL deze projectwebsite(s) zelf kunt publiceren en beheren. Snel, eenvoudig en volledig in jouw eigen huisstijl. Kavels, woningtypes, prijslijsten, en actuele verkoopstatus: alles kan getoond worden op deze unieke site. En aangezien beelden nog altijd meer vertellen dan woorden, is er ook alle ruimte voor het plaatsen van video’s, foto’s en het downloaden van bijvoorbeeld brochures en renders. De projectwebsite is uiteraard volledig responsive, zodat deze zowel op mobile, tablet, laptop en PC altijd volledig tot zijn recht komen. Welke bezoeker kan zo jouw nieuwbouwproject weerstaan?

Presentatie

Altijd op de hoogte

Realtime weten wat de actuele stand van zaken is? Dat kan met de presentatie & verkoopmodule van HOOMCTRL. Alles draait tegenwoordig om beleving en communicatie. Met de presentatie & verkoopmodule kun je eenvoudig en snel communiceren met alle stakeholders. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken en kun je eenvoudig en snel communiceren met alle stakeholder. Helder, overzichtelijk en zonder valse verwachtingen.

 • Actuele verkoopstand
  Je wilt natuurlijk teleurstelling en misstanden voorkomen. Daarom is de actuele verkoopstand op jouw projectwebsite van levensbelang. Deze module zorgt ervoor dat ALLE wijzigingen automatisch worden doorgevoerd op de projectwebsite, daarmee is de status altijd actueel.
 • Makelaarsselectie
  Koppel eenvoudig makelaars aan jouw nieuwbouwprojecten. Voorzie ze direct met alle benodigde informatie en documentatie om potentiële kopers daadwerkelijk te kunnen begeleiden naar het koopproces.
 • Dynamic Pricing
  Laat de markt de prijs bepalen. Met de Dynamic Pricing module speel je slim in op vraag en aanbod. Zo weet je zeker dat je de beste prijs voor een woning krijgt.
Bespaar tijd

Beheer en overzicht

Bespaar tijd en voorkom fouten door gebruik te maken van de presentatie & verkoopmodule van HOOMCTRL. Door een sterke visuele presentatie gekoppeld aan een overzichtelijk en werkbaar systeem kan je snel schakelen binnen jouw project. Van eerste kennismaking met de potentiële kopers tot de unieke presentatie van de woningen.

 • Interactieve kavelkaart
  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met de interactieve kavelkaart (van woningnet) en de woningconfigurator neem je potentiële kopers direct mee in hun nieuwe buurt en woning.
 • Leadgeneratie
  Time is money. Liefst doen we tegenwoordig alles online en met de leadgeneratiemodule is er een plek waar potentiële kopers alle informatie overzichtelijk kunnen vinden. Geen gedoe, niet noodzakelijk afspreken op kantoor. Alles online. Geen omkijken naar.
 • Eenmalige invoer
  Niet op 10 verschillende plekken informatie invoeren, bijhouden en opzoeken. Alles wordt centraal ingevoerd en overal in elk systeem aangepast. Realtime! Zo bespaar je kostbare tijd en geld.

Creëer beleving

Binnen een nieuwbouwproject zijn vaak meerdere doelgroepen. Het liefste wil je deze ook anders benaderen. Zo is een bejaard echtpaar wellicht meer geïnteresseerd in de winkels op loopafstand of de sociale voorzieningen, terwijl een jong gezin meer wil weten over de scholen en de sportvelden in de buurt. Binnen HOOMCTRL is het mogelijk om met deze doelgroepen op een verschillende manier te communiceren. Van beeldmateriaal tot teksten en call-to-actions. Alles om echt het hart van de potentiële koper te raken.

Stroomlijn jouw volgende bouwproject

Meer weten over hoe HOOMCTRL je kan ondersteunen bij jouw volgende bouwproject?