Eenduidige registratieportaal

Vaak heerst er na de oplevering van de woning onduidelijkheid waar en bij wie eventuele meldingen gedaan moeten worden. Dat is met deze module verleden tijd. Eén plek waar alle vragen en meldingen gedaan kunnen worden. Eén plek waar deze informatie opgeslagen en verwerkt wordt.

Melding supportsysteem

Een nieuwbouwwoning opleveren zonder nazorg? Dit komt eigenlijk niet voor. Er zijn altijd wel wat opleverpunten die nog aandacht vragen. Of het nou gaat om slecht kitwerk, beschadigde beglazing, niet goed werkend hang- en sluitwerk, lelijk schilderwerk of niet vlak tegelwerk. Met HOOMCTRL kunnen deze punten al heel vroeg in het bouwproces gemeld worden. Dit kan zowel door de uitvoerder, koper, externe specialist of onderaannemer gedaan worden. In het overzicht zijn vervolgens alle meldingen zichtbaar. De uitvoerder kan op basis van dit overzicht meldingen eenvoudig inplannen bij de juiste medewerker/onderaannemer. Elke melding wordt per ruimte vastgelegd met daarbij een korte omschrijving en als het kan een foto. Meldingen kunnen in het overzicht ook weer als gereed gemeld worden

Oplevering

Jouw prachtige nieuwbouwproject is opgeleverd, maar dat wil nog niet zeggen dat het project ook is afgerond. Er zijn nog genoeg mogelijkheden om in contact te blijven met de kopers. Denk bijvoorbeeld eens aan onderhoud. Met alle kennis en installatie van een project is hier veel informatie over beschikbaar. Via het portaal kun je die op precies het juiste moment aanbieden aan de bewoners.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis demo.