mijn happyhome moodboard
Comfort

Comfortabel beginnen

Weet je al goed wat je wilt, maar wil je graag op weg geholpen worden? Heb je voldoende aan een plattegrond met een frisse indeling en basisafwerking, perfect passend aan jouw wensen? Dan is dit pakket iets voor jou! Wij helpen je met dé perfecte indeling, ontworpen aan de hand van jouw wensen, jouw woning en eventueel je huidige meubilair. Wij geloven dat een sfeervol interieur begint bij een goede basis. Uiteraard adviseren wij je graag voor een perfecte basisafwerking, passend aan de gewenste sfeer. Van vloer- tot wandafwerking en van ensuite deuren tot gordijnen, wij denken graag met je mee.

 • plattegronden; indelingsmogelijkheden en advies
 • moodboard; basisafwerking en materialisatie
 • Een perfect basispakket
  Dit comfort pakket is een perfect basispakket om je op weg te helpen met de indeling en basisafwerking, zodat je vervolgens zelf je favoriete meubels en accessoires kan shoppen om jouw eigen happy home te realiseren!
  mijn happyhome moodboard
mijn happyhome impressie
luxe

Luxe vervolgstap

De luxe vervolgstap op ons comfort pakket! Naast de plattegrond met bijpassende basisafwerking, krijg je een kijkje in jouw toekomstige woning! Door middel van drie visualisaties krijg je beter inzicht in de ruimtelijkheid en mogelijkheden van de woning. Hoe staat het meubilair, zowel bestaand als nieuw, in je nieuwe woning? Het is heel begrijpelijk dat er spulletjes mee verhuizen van emotionele waarde. Wij zorgen ervoor dat het één geheel wordt en de gewenste sfeer gecreëerd wordt.

 • plattegronden; indelingsmogelijkheden en advies
 • moodboard; basisafwerking en materialisatie
 • drie visualisaties; vanuit verschillende oogpunten
 • Impressies als extra uitgangspunt
  Deze LUXE vervolgstap biedt impressies als extra uitgangspunt, waarmee je zelf gericht kan shoppen. De keuze is reuze! Bezoek je favoriete woonwinkel en ga op zoek naar meubels en accessoires die niet alleen aansluiten bij de visualisatie, maar ook aansluiten bij jouw gewenst comfort!
  mijn happyhome impressie
Excellent

Excellent ontzorgt worden

Wil je tijd besparen, keuzestress vermijden en volledig ontzorgt worden? Dan is ons excellent pakket perfect voor jou! Naast plattegronden, moodboards en impressies ontvang je bij dit pakket ook een sfeerlichtplan en shoppinglist met prijsopgave van ons! Als je ons vooraf een minimaal en maximaal budget doorgeeft, dan stellen wij graag een shoppinglist voor je samen. In de shoppinglist staat het voorgestelde meubilair, sfeerverlichting, accessoires etc. omschreven.

 • plattegronden; indelingsmogelijkheden en advies
 • moodboard; basisafwerking en materialisatie
 • drie visualisaties; vanuit verschillende oogpunten
 • sfeer lichtplan; vloer-, tafel-, wand- en hangverlichting
 • shoppinglist; uitgebreid meubelvoorstel met offerte
 • wij ontzorgen jou graag, volledig.
  Aan de hand van de shoppinglist kan je zelf gaan shoppen, maar je kan ook kiezen voor de scherpe interieurofferte die aan dit EXCELLENT pakket is gekoppeld; wij ontzorgen jou graag! Je hoeft alleen maar akkoord te geven en het meubilair en de bijhorende accessoires worden in je nieuwe huis geplaatst en gemonteerd! Wij maken met liefde jouw happy home gereed!
interieuradvies op maat

Testimonial

“Stephanie heeft op een briljante manier onze twee uiteenlopende smaken tot één geheel in het 3D-moodboard samengebracht. Hier werden we zo enthousiast van dat we direct besloten: dit plan mag uitgevoerd worden! We zijn zeer gelukkig met het eindresultaat. Stephanie heeft onze wensen perfect weten te vertalen in een modern, sfeervol (t)huis dat helemaal bij ons past.”

Lees hun ervaring

FAQ

Alles wat je wil weten over mijn.happy.home

Voor wie is mijn.happy.home bedoeld?
 1. Interieuradvies van mijn.happy.home is bedoeld voor kopers van een nieuwbouwwoning. Bij het samenstellen van de woning en opties aan te vinken is er ook de optie om interieuradvies af te nemen.
 2. De kopers kunnen kiezen uit 3 verschillende pakketten (1. Comfort, 2 luxe, 3 excellent)
Wie geeft het interieur advies?
 1. Je wordt gekoppeld aan een interieur ontwerper van mijn.happy.home die de persoonlijke adviseur wordt van jouw/ jullie woning.
 2. Stephanie en haar team van ontwerpers nemen telefonisch contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.
 3. De communicatie verloopt digitaal via telefoon, mail en of teams
 4. De eindpresentatie ontvangt u per post.
Ik heb een nieuwbouw project en wil dit ook voor mijn kopers.
 1. Hiervoor activeer je de optie interieuradvies van mijn.happy.home in de software van HoomCTRL
 2. Product wordt toegevoegd aan uw HoomCTRL project
 3. Uw kopers kunnen kiezen voor 1 van de 3 interieur pakketten
Wat is de beschikbaarheid?
 1. Wij nemen 10 interieuradviezen aan per maand.
 2. Bij succes kan dit aantal uiteraard groeien.

Voor de aannemer:

In het verdienmodel reserveren wij 15% kickback fee voor de aannemer. Mijn.happy.home factureert rechtstreeks aan de klant. 50% bij start en 50% bij oplevering. Maandelijks wordt 15% van de totaal gefactureerde opdrachten gecrediteerd aan de aannemer. De meerwaarde om interieur advies als optie op te nemen in uw pakket is omdat mensen graag de binnenkant van hun toekomstige huis willen beleven. De woning wordt leefbaar en mensen kunnen zich een betere voorstelling maken van hun keuzes. Hierdoor beseffen ze vaak ook dat een extra optie als een uitbouw of extra lichtpunten/ elektrapunten nodig zijn bij een bepaalde inrichting.

Het interieuradvies dat wij geven is geen standaard product. Door een uitgebreide vragenlijst/ intake bij klanten af te nemen kunnen wij met nieuw en bestaand meubilair persoonlijk interieuradvies bieden. Hierdoor zal er bij elke advies een ander ontwerp uitkomen.

Via de software van HoomCTRL kan u een demo interieuradvies aanvragen. Wij sturen u graag een Excellent voorbeeldpresentatie van een mijn.happy.home – project toe. Zie ook onze website: www.mijnhappyhome.nl en maak kennis met het team!

Ik wil mijn.happy.home voor mijn project

Neem contact met ons en vertel ons je project gegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.